Diensten

Redigeren van teksten

Behoefte aan een foutloze tekst?

MerelCoaching kan hulp bieden bij het professionaliseren van bestaande teksten: zonder fouten de boodschap helder communiceren. Met redactiewerk wordt je tekst op spelfouten gecontroleerd en wordt de zinsopbouw waar nodig verbeterd. Daarbij krijg je altijd feedback op veelgemaakte fouten, zodat je bij de volgende tekst zelf de nodige verbeteringen kunt doorvoeren.

Schrijftrainingen

Tijd voor een professionaliseringsslag?

MerelCoaching biedt teams een schrijftraining aan. De training is maatwerk en wordt afgestemd op de eisen van de lezers, wensen van het bedrijf en vaardigheden van de teamleden. Er wordt altijd gewerkt met teksten van de teamleden zelf in verband met de effectiviteit.

1 op 1 begeleiding

Zin in beter leren schrijven?

MerelCoaching biedt 1 op 1 begeleiding om ervoor te zorgen dat jij beter gaat schrijven. De begeleiding is afhankelijk van jouw wensen en loopt uiteen van het zorgen voor een logische opbouw en gedegen onderbouwing van onderzoeksrapporten tot het creëren van sprankelende teksten voor blogs en nieuwsbrieven.

Schrijven in opdracht

Gebrek aan inspiratie en / of tijd?

Korte teksten zoals blogs en teksten voor websites kan MerelCoaching in opdracht schrijven. Dit kan eenmalig, maar ook wekelijks of maandelijks.

Ja, ik wil!

Wil je graag meer weten? Neem gerust contact op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken! Mail naar info@merelcoaching.nl of bel 06 12 19 13 10.

Tarieven zijn op aanvraag. Naar keuze kan worden gewerkt met een uurtarief of een vaste prijs.