Over Merel

Merel Rijvordt (M.Sc.) geeft vanaf 2012 verschillende trainingen en scriptiebegeleiding op het gebied van bedrijfskunde en psychologie.  Verder werkt ze vanaf 2012 als freelance docent voor de Universiteit van Amsterdam, Faculteit Economie & Bedrijfskunde. Daar geeft ze werkcolleges voor verschillende vakken gericht op onderzoeksvaardigheden, schrijfvaardigheden en organisatiegedrag.

In 2000 startte Merel met psychologie en een jaar erna met haar tweede studie economie aan de Universiteit van Amsterdam. Beide studies rondde zij met goed resultaat af: in 2007 rondde zij haar master bedrijfseconomie af en in 2008 haar master sociale psychologie. Na een traineeprogramma bij de Provincie Noord-Holland en een paar jaar als beleidsadviseur economie, startte zij haar eigen bedrijf.

Merel heeft een post-hbo coachopleiding gedaan voor lifecoach in 2011 en 2012. Verder heeft ze haar basis kwalificatie onderwijs UvA (BKO) behaald in 2017. Ze is enthousiast en maakt ook graag anderen enthousiast om zelf aan de slag te gaan met de lesstof of onderzoek uitvoeren en presenteren. In haar vrije tijd houdt Merel van lezen, taekwondo, (berg)wandelen en skiën.